Blokhut kapschuur 600 x 350cm
600x350cm met dubbele deur incl. transport en 18mm dakhout met dakshingles
€6.587,00
€4.721,00
Op voorraad: Binnen 2 – 3 weken aan huis geleverd
De ervaringen van onze klanten
Wij scoren een 9.4 uit 2492 beoordelingen en daar zijn we trots op
Fijne en snelle communicatie
23 november 2021
"Vanaf de bestelling tot aan de levering is alles duidelijk gecommuniceerd. Ik kreeg snel antwoord bij vragen. Helemaal top dus!"
Goed
21 november 2021
"Alles in orde en compleet geleverd."
Erg tevreden!
17 november 2021
"Wij zijn erg blij met de hulp die we hebben gehad. Onze blokhut met overkapping hebben we helemaal naar wens samengesteld. Wij zijn super tevreden en zullen blokhuttenoutlet zeker aanraden!"
Goede levering
15 november 2021
"Ons pakket is afgeleverd door een erg vriendelijke vrachtwagenchauffeur. We zijn blij met het eindresultaat van onze kapschuur en genieten er iedere dag van."

Tuinhuis kapschuur met karakteristieke uitstraling

Een tuinhuis kapschuur wordt gekenmerkt door zijn landelijke uitstraling. Het dak bestaat uit twee hellende dakvlakken die in de nok samenkomen. Dit is hetzelfde als bij een tuinhuis met zadeldak. Bij een kapschuur tuinhuis zijn deze vlakken echter niet gelijk. De achterkant van het dak is namelijk lager dan de voorkant.  Dit betekent dan ook dat de voorkant van het tuinhuis hoger is dan de achterkant. Dit asymmetrische dak geeft het tuinhuis een karakteristieke uitstraling.

Een stoer kapschuur tuinhuis

De hoge nokhoogte van een kapschuur tuinhuis zorgt voor een prettig ruimtelijk gevoel. Daarnaast is de hoge nok handig voor het plaatsen van lange spullen. Om jouw kapschuur extra stoer te maken, kun je kiezen voor dompel-impregnatie in de kleur black wash. Met dakshingles in een contrasterende kleur maak je het tuinhuis vervolgens helemaal af. Wil je een wat rustigere uitstraling, dan kun je kiezen voor dompel-impregnatie in een natuurlijk kleur zoals oak wash. Welke kleur je ook kiest, een kapschuur tuinhuis is sowieso een echte eyecatcher in jouw tuin. Hiermee breng je gelijk een heleboel sfeer in jouw tuin.

Andere varianten

Ben je wel op zoek naar een kapschuur, maar niet naar enkel een dicht gedeelte? Bekijk dan ons assortiment met tuinhuizen met overkapping kapschuur of overkappingen kapschuur. Ook zijn er bij ons tuinhuizen met andere daktypes verkrijgbaar. Bekijk ons assortiment met tuinhuizen met lessenaarsdak, tuinhuizen met plat dak of tuinhuizen met zadeldak.