Voor een bouwpakket tuinhuis ben je bij BlokhuttenOutlet.nl aan het juiste adres. Al onze overkappingen en tuinhuizen worden namelijk in eenvoudig te monteren bouwpakketten aangeleverd. Als je met een boormachine en hamer overweg kunt, dan kun je het bouwpakket tuinhuis eenvoudig in elkaar zetten. Timmermannen worden steeds schaarser en dus ook duurder. Door zelf te plaatsen bespaar je de hoge kosten die je anders kwijt zou zijn om iemand in te huren. In het bouwproces zie je het tuinhuis of de overkapping stapje voor stapje steeds dichter bij het eindresultaat komen. Dit maakt dat je extra trots kunt zijn op het tuinhuis dat je hebt neergezet waar je jaren plezier van gaat beleven.

 

Tuinhuis bouwpakket met duidelijk stappenplan

Bestel je een tuinhuis in een bouwpakket, dan wordt deze met een duidelijke montagehandleiding geleverd. Deze montagehandleiding is speciaal voor het door jou bestelde model gemaakt en bevat dus alleen de informatie die je echt nodig hebt. Dit scheelt de frustratie van het zoeken naar de juiste informatie. De montagehandleiding leidt je stap voor stap door het montageproces heen. Dit gaat vanaf de fundering tot aan de laatste stap van het dak. De handleidingen van de overkapping en tuinhuis bouwpakketten zitten boordevol 3D afbeeldingen die de stappen duidelijk illustreren. Vind je het prettig om de stappen uitgelegd te krijgen, dan kun je de QR-codes in onze handleidingen scannen om onze montagefilmpjes te bekijken. Mocht je er ondanks de duidelijke handleiding en montagefilmpjes niet uitkomen, dan helpen onze vriendelijke specialisten je graag. Onderstaand kun je de montagehandleiding downloaden behorende bij het model waarin je geïnteresseerd bent.

 

Compleet bouwpakket op maat

Onze tuinhuis bouwpakketten zijn er op ingericht om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De pakketten worden op maat geleverd. Dit geldt voor zowel de standaard modellen, als voor de maatwerk modellen. Is jouw tuinhuis of overkapping uitgevoerd met een raam of een deur, dan wordt de uitsparing in de fabriek al voor je gemaakt zodat je het kozijn er direct in kunt schuiven. Een aantal onderdelen van het dak worden in een grotere lengte geleverd dan dat nodig is. Deze onderdelen dienen op maat gezaagd te worden. Onze montagehandleidingen omschrijven duidelijk en stapsgewijs hoe je dit het beste kunt doen. De dakbedekking (EPDM of dakshingles) en alle bevestigingsmaterialen zitten standaard bij onze tuinhuis bouwpakketten inbegrepen. Je hoeft dus niet naar de bouwmarkt en kunt direct aan de slag met de opbouw van je tuinhuis.

 

Levering van het tuinhuis

Het blokhut bouwpakket wordt op een pallet geleverd met een stuk plastic er over heen. Het pakket heeft de breedte van een meter, de hoogte van een meter en de lengte van de langste plank. Het pakket wordt met een vrachtwagen vervoerd die een meeneemheftruck aan boord heeft. Het tuinhuis wordt tot de dichtstbijzijnde plek gebracht waar de meeneemheftruck bij kan. Mocht de meeneemheftruck niet bij de tuin kunnen, dan kan het pakket voor het huis worden afgeleverd. Je kunt het pakket dan plankje voor plakje door de woning verplaatsen. Het pakket bevat namelijk geen brede onderdelen. Onze tuinhuis bouwpakketten worden door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) gratis verzonden.