Header chalet

Een houten chalet

Ben je op zoek naar een unieke ontsnapping, warmte en charme? Dan is onze houten chalet echt iets voor jou. Onze prachtige houten chalets combineren natuurlijke schoonheid met modern comfort, waardoor je de perfecte omgeving creëert voor ontspanning en gezelligheid.

Contact opnemen

Waarom kiezen voor onze houten chalets?

Authentieke ambiance. Laat je betoveren door de authentieke uitstraling van onze houten chalet. Elk chalet straalt warmte en karakter uit, waardoor een gezellige sfeer ontstaat die perfect is voor een ontspannen verblijf.

Duurzaamheid. Onze houten chalets worden gebouwd met respect voor de natuur. We streven naar duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoord gekapt hout en milieuvriendelijke bouwmaterialen.

Comfort van binnen naar buiten. Stap binnen in een wereld van comfort met moderne voorzieningen die zijn ontworpen om aan al jouw behoeftes te voldoen.

Seizoensgebonden genot. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, ons houten chalet is het hele jaar door een ideale bestemming. Ons houten chalet is namelijk erg geschikt om te isoleren.


Het isoleren van een houten chalet is uiteraard mogelijk en ook erg belangrijk om het comfort te vergroten. Daarnaast word jouw houten chalet hiermee ook energie-efficiënter. Om niet alleen in de zomer, maar ook gedurende de andere jaargetijden veel gebruik te kunnen maken van jouw chalet,  is isolatie echt een must. Het isoleren van jouw houten chalet kan variëren. Dit is afhankelijk van specifieke omstandigheden zoals gebruik en budget. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan zowel thermische als vochtregulerende aspecten om een gezond en comfortabel binnenklimaat te garanderen.

Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden

  1. Hierbij breng je isolatiemateriaal aan tussen de dakspanten. Overweeg bijvoorbeeld ook het gebruik van een dampremmende laag aan de warme zijde van de isolatie om vochtproblemen te voorkomen.
  2. Plaats isolatiemateriaal onder de vloer. Dat kan bestaan uit isolatieplaten, schuimplaten of glaswol.
  3. Vul de wanden met isolatiemateriaal, denk aan glaswol of ander geschikt materiaal. Deze worden mooi afgewerkt met het hout van jouw houten chalet.

 

De dakconstructies van onze houten chalets kunnen zo worden geproduceerd dat deze uitermate geschikt zijn voor het leggen van zonnepanelen of sedum dakbedekking.

Onze deskundige specialisten staan graag voor jou klaar om mee te denken zodat jouw unieke, houten chalet niet langer een droom blijft maar gerealiseerd kan worden.

Chalet afbeelding 1Chalet afbeelding 2Chalet afbeelding 3Chalet afbeelding 4Chalet afbeelding 5Chalet afbeelding 6Chalet afbeelding 7Chalet afbeelding 8Chalet afbeelding 9