Buitenverblijf header

Jouw ideale buitenverblijf

Onze buitenverblijven zijn uniek in zijn soort, volledig aangepast aan jouw wensen en idealen. Onze prachtige vervaardigde houten structuren bieden een warme en gezellige omgeving, perfect voor ontspanning en vermaak in de buitenlucht.

Contact opnemen

Waarom kiezen voor ons houten buitenverblijf?

Onze buitenverblijven worden gebouwd door middel van houtskeletbouw. Door deze bouwmethode ontstaan er holtes tussen de wanden waardoor deze uitermate geschikt zijn voor isolatiemateriaal. Zowel de wanden, het dak en de vloer kunnen worden voorzien van isolatie.
Daarnaast bieden we maatwerk. Doordat we een eigen Nederlandse productiefabriek hebben, kunnen we helemaal inspelen op jouw wensen en persoonlijke voorkeur. Onze professionele adviseurs denken graag mee en zullen op basis van jouw wensen een impressietekening maken. Vanuit deze impressietekening kunnen zij allerlei aanpassingen verrichten om tot een uniek concept te komen.

Verlenging van jouw leefomgeving

Hoe heerlijk is het dat je in de zomer buiten kunt leven, maar ook buiten kunt koken. Onze houten buitenverblijven zijn ideaal om bijvoorbeeld een buitenkeuken te installeren. Vergroot daarmee jouw woongenot.
Ook zijn onze houten buitenverblijven uitermate geschikt om een heerlijke loungeset neer te zetten. Nodig vrienden en familie uit, en geniet!

De voordelen van een houten buitenverblijf

Ontspanning en recreatie. Een buitenverblijf biedt een toevluchtsoord voor ontspanning en recreatie. Het stelt je in staat om te genieten van de natuur, frisse lucht en buitenactiviteiten zonder je huis te verlaten.

Uitbreiding van leefruimte. Een houten buitenverblijf vergroot effectief de beschikbare leefruimte. Het biedt extra ruimte voor entertainment, sociale bijeenkomsten, familieactiviteiten of gewoon om tot rust te komen.

Verbinding met de natuur. Het buitenleven biedt de mogelijkheid om meer in contact te komen met de natuur. Een houten buitenverblijf stelt je in staat om te genieten van de schoonheid van de omgeving en omdat het buitenverblijf van hout is, past deze naadloos in de buitenomgeving.

Gezondheidsvoordelen. Tijd doorbrengen in de buitenlucht is goed voor de gezondheid. Het kan stress verminderen, de stemming verbeteren en blootstelling aan natuurlijk zonlicht kan helpen bij de aanmaak van vitamine D.

Creatieve en sociale ruimte. Een buitenverblijf kan dienen als een creatieve ruimte of een plek voor sociale activiteiten. Het kan worden gebruikt als atelier, een plek om te schilderen, schrijven, lezen of als ruimte voor vrienden en familie om samen te komen.

Seizoensgebonden gebruik. Afhankelijk van het ontwerp en de voorzieningen kan een houten buitenverblijf het hele jaar door worden gebruikt. Het biedt de mogelijkheden om te genieten van de buitenlucht, ongeacht de seizoenen.

Wist je dat de daken van onze houten buitenverblijven erg geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen of sedumdakbedekking? Nieuwsgierig geworden? Vraag onze deskundige adviseurs naar de mogelijkheden.

Buitenverblijf afbeelding 1Buitenverblijf afbeelding 2Buitenverblijf afbeelding 3Buitenverblijf afbeelding 4Buitenverblijf afbeelding 5Buitenverblijf afbeelding 6Buitenverblijf afbeelding 7Buitenverblijf afbeelding 8Buitenverblijf afbeelding 9