Tuinkamer header

Unieke houten tuinkamers op maat

Bij ons combineren we ons vakmanschap met de natuurlijke schoonheid van hout. Doordat we onze eigen Nederlandse productiefabriek hebben, kunnen we een op maat gemaakte houten tuinkamer voor jou realiseren. Door dit maatwerk zal jouw houten tuinkamer perfect passen in jouw tuin waardoor er een naadloze overgang ontstaat tussen binnen en buiten.

Contact opnemen

Makkelijk in montage

Onze houten tuinkamers zijn ontworpen met het oog op eenvoudige montage, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe buitenverblijf. Onze gedetailleerde handleidingen begeleiden je stap voor stap door het montageproces. Hierdoor kun je sneller genieten van jouw houten tuinkamer. Kom je er toch niet uit tijdens de montage? Dan staan onze vriendelijke en behulpzame specialisten telefonisch voor je klaar om je verder te helpen.

De voordelen van een geïsoleerde houten tuinkamer

Ook voor deze categorie geldt: isolatiemogelijkheden alom! Een geïsoleerde houten tuinkamer biedt tal van voordelen, waardoor het niet alleen een aantrekkelijke toevoeging is aan je woning, maar ook een functionele en comfortabele ruimte wordt.

Jaarrond comfort. Dankzij de isolatie kun je het hele jaar door genieten van jouw houten tuinkamer. Of het nu koud is in de winter of warm in de zomer, de isolatie reguleert de temperatuur en zorgt voor een comfortabele omgeving.

Energiezuinigheid. Geïsoleerde houten tuinkamers zijn energiezuiniger, omdat de isolatie helpt om de warmte vast te houden in de koudere maanden en de koelte in de warmere maanden. Dit kan resulteren in lagere energiekosten.

Veelzijdig gebruik. Door de geïsoleerde eigenschappen kun je de tuinkamer voor verschillende doeleinden gebruiken. Zoals een thuiskantoor, een hobbyruimte, een fitnessruimte of een ontspanningsruimte.

Verhoogde waarde van de woning. Een goed ontworpen en geïsoleerde houten tuinkamer kan de waarde van je woning verhogen. Potentiële kopers zien vaak de toegevoegde waarde van extra leefruimte. Vooral als het gaat om een geïsoleerde ruimte.

Akoestische isolatie. Naast thermische isolatie biedt een geïsoleerde houten tuinkamer ook verbeterede akoestische isolatie. Dit betekent dat geluiden van buitenaf verminder worden, waardoor je een rustige en vredige omgeving hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons adviesteam! Wij staan graag voor u klaar om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Tuinkamer afbeelding 1Tuinkamer afbeelding 2Tuinkamer afbeelding 3Tuinkamer afbeelding 4Tuinkamer afbeelding 5Tuinkamer afbeelding 6Tuinkamer afbeelding 7Tuinkamer afbeelding 8Tuinkamer afbeelding 9