Het begin

Nieuwsgierig waar het allemaal begonnen is? Hiervoor is het allereerst goed om te weten dat BlokhuttenOutlet.nl onderdeel is van de Tuinbeurs Groep. Binnen deze groep hebben wij onze eigen Nederlandse productiefabriek en Tuinbeurs Nederland met een showroom in Emmen. Wij geloven erg in de kwaliteit van ons product en de kracht van onze medewerkers. We wilden dan ook graag nog meer mensen blij maken met onze mooie blokhutten. Zo is het begonnen te borrelen om onze producten niet alleen lokaal, maar ook landelijk en later ook in de Benelux aan te bieden. Het doel hierbij was om de ervaring zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Een unieke kwaliteit voor een lage prijs en met de beste service. Zo is BlokhuttenOutlet.nl ontstaan. Begonnen met een klein assortiment met standaard blokhutten en uitgegroeid tot een webshop waar allerlei ontwerpen mogelijk zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Trots zetten wij een stap extra

We hebben alles ingericht op een zorgeloze ervaring en een eindresultaat waar je trots op kunt zijn. Wij zetten graag een stap extra. Al onze pakketten worden compleet en gratis geleverd inclusief dakbedekking, bevestigingsmaterialen en montagehandleiding boordevol 3D afbeeldingen. Buiten de onderdelen die al in het pakket zitten, kun je het pakket aanvullen met diverse opties. Voorbeelden hiervan zijn dompel-impregnatie in maar liefst 7 (!) kleuren, een houten vloerpakket of een goot. Wij investeren in de kennis van onze medewerkers. Heb je een vraag, dan krijg je altijd een vakkundige medewerker aan de lijn. Dit gaat vanaf de oriëntatie tot aan de periode na de aanschaf. Dit vinden wij namelijk net zo belangrijk. Zo kun jij heel wat jaren optimaal van het buitenleven genieten.

Uniek product uit eigen Nederlandse productiefabriek

Er wordt iedere dag hard en met veel passie gewerkt in onze eigen Nederlandse productiefabriek. Hier worden alle pakketten specifiek per bestelling gemaakt en samengesteld. Wij geloven dat iedere tuin en wens vraagt om een andere oplossing. Waar familie Jansen kiest voor een blokhut met plat dak en bruine wanden, kiest familie van den Berg voor een zwart met witte overkapping met goot. Dit maakt dat ieder product die onze fabriek verlaat uniek is. Naast dat we een ruim standaard assortiment aanbieden op onze website, kun je bij ons ook terecht voor maatwerk zonder meerprijs. Onze klantvriendelijke specialisten helpen je hier graag bij. Dit begint bij een schets en wordt uiteindelijk uitgewerkt in een mooi 3D ontwerp. Onze medewerkers staat graag telefonisch of per mail voor je klaar. Wil je de opties en de materialen in het echt bekijken? Ook dat kan! Plan hiervoor een bezoek in in onze showroom.