De voordeligste en meest klantvriendelijke online blokhut winkel van de Benelux.
Wij bieden blokhutten, tuinhuisjes en houten overkappingen van zeer hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Onze missie? Iedereen optimaal van het buitenleven laten genieten.
Immers laat het weer in ons land het niet altijd toe buiten te kunnen zijn, maar met een blokhut of overkapping kunnen we daar verandering in aanbrengen. Op deze manier kun je altijd beschut zitten en van het buitenleven en jouw tuin genieten.

Tegenwoordig wordt een blokhut gezien als een waar lifestyle artikel in jouw tuin. Zo kun je deze moderne tuinhuizen gebruiken als praktische opbergruimte of fietsenstalling en kun je in combinatie met een overkapping heerlijk met jouw familie en vrienden overdekt genieten van het buitenleven.

Doordat wij rechtstreeks leveren vanuit Nederlandse fabriek kunnen wij standaard blokhutten, tuinhuizen en overkappingen zeer goedkoop en snel leveren. Het team van Blokhuttenoutlet.nl beschikt over ruim 25 jaar ervaring in blokhutten en is met een continue proces bezig op het gebied van nieuwe modellen en technieken met het streven naar perfectie.

Daarnaast kunnen wij een hoge service bieden omdat alle onderdelen van onze producten zich in Nederland bevinden en niet uit Oost-Europa hoeven te komen.

Waarin onderscheiden wij ons ten opzichte van de markt?

  • Al onze producten worden in eigen Nederlandse productiefabriek geproduceerd
  • Door ons order-gestuurde productieproces kunnen wij maatwerk producten leveren
  • Meest klantvriendelijke en meedenkende klantenservice van de Benelux
  • Geen addertjes onder het gras! Al onze blokhutten worden compleet en gratis geleverd. Inclusief: dakhout met dakbedekking met 10 jaar garantie (EPDM of dakshingles), verstelbare voet onder iedere staander, bevestigingsmaterialen en duidelijke montagehandleiding
  • Wij maken uitsluitend gebruik van Zweeds Vurenhout. Dit wordt gekenmerkt door een hogere kwaliteit met minder noesten en lasnaden dan bij bijvoorbeeld Midden- en Noord Europees vuren- of grenenhout
  • Al onze deuren zijn drempelloos en hebben een doorloophoogte van 188cm, daarnaast zijn ze voorzien van echt glas
  • Stevige en gefreesde wind- en waterdichte hoekverbindingen
  • Gratis levering door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)