Afspraak inplannen
Uw gegevens
Hoe wilt u geholpen worden?
*Verplichte velden
Verstuur

Blokhuttenoutlet.nl
KIJKPUNT IN DE GROOTSTE OVERDEKTE SHOWROOM VAN NEDERLAND

Ben je van plan om blokhutten in het echt te bewonderen?
Op deze pagina vind je alle informatie over het BlokhuttenOutlet.nl kijkpunt in de grootste overdekte showroom van Nederland.

Wat kun je verwachten van dit kijkpunt?

  • Onder een kijkpunt verstaan wij een locatie waar je blokhutten en overkappingen kunt bekijken om de materialen, kwaliteit en kleuren in het echt te ervaren.

  • Onze kijkpunt locatie te Emmen is gevestigd in het bedrijf Tuinbeurs Nederland. Emmen in Drenthe? Dat klopt! Het is voor veel bezoekers een eindje rijden, maar de moeite echt waard! Er staan diverse blokhutten en overkappingen opgesteld in verschillende indelingen, samenstellingen en kleuren. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kun je volop inspiratie opdoen.

  • Dat ons kijkpunt zich in de showroom van Tuinbeurs Nederland bevind, betekent niet dat we hetzelfde bedrijf zijn. Het is van belang te weten dat we echt 2 aparte bedrijven zijn. Hoe kan het dan dat we toch een kijkpunt bij Tuinbeurs Nederland kunnen faciliteren? Dat komt omdat de eigenaar van de productiefabrieken aandelen heeft in Tuinbeurs Nederland en recent ook aandelen heeft genomen in Blokhuttenoutlet.nl. De blokhutten van Tuinbeurs en BlokhuttenOutlet.nl komen dus uit dezelfde productiefabriek.

  • Wij houden van transparantie, daarom het hele verhaal. Bij BlokhuttenOutlet.nl kunnen wij de prijzen van onze kwaliteitsblokhutten zo scherp aanbieden, omdat wij geen eigen showroom hebben met adviseurs en monteurs en rechtstreeks vanuit de productiefabriek kunnen leveren. Dit maakt ons een zeer platte organisatie met korte lijnen en zonder overhead.

  • Wij zijn blij dat wij als extra service een kijkpunt kunnen aanbieden in de showroom van Tuinbeurs.

  • De adviseurs van Tuinbeurs Nederland zijn niet beschikbaar om je van informatie te voorzien. Op onze webshop hebben we geprobeerd om alle informatie over onze producten zo duidelijk mogelijk weer te geven. Heb je vragen, wil je meer informatie, een offerte op maat, een 3D impressietekening of kleurstalen ontvangen? Dan helpen wij jou graag verder per e-mail [email protected] of per telefoon 0591 745271.

  • Wil je liever niet naar het kijkpunt maar zou je toch de kleuren in het echt willen ervaren of een beter beeld krijgen van jouw gewenste blokhut? Dan kunnen we jou ook kleurstalen opsturen en een 3D impressietekening mailen van het gewenste model voorzien van de gewenste opties.

  • Gezellige koffiehoek, gratis parkeren en springkussen voor de kids;
    Dat begint goed, de auto kan gratis geparkeerd worden voor de deur. Heb je een lange rit achter de rug of wil je alle inspiratie even laten bezinken? Neem dan een lekker kopje koffie met gevulde koek in de gezellige Tuinbeurs koffiecorner. Ook aan de kinderen is gedacht; er staat een springkussen binnen opgesteld en er is een blokhut ingericht als speelhoek.


MAAK EEN AFSPRAAK

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan ons kijkpunt? Plan dan jouw afspraak in per e-mail [email protected] of per telefoon 0591 745271. Vervolgens ontvang je van ons een bevestigingsmail met alle informatie.


DE BLOKHUTTEN PRODUCTIEFABRIEKEN ZIJN GEVESTIGD TEGENOVER TUINBEURS NEDERLAND

Het is geen toeval dat ons kijkpunt gevestigd is in de showroom van Tuinbeurs. De blokhutten productiefabrieken bevinden zich namelijk tegenover de showroom van Tuinbeurs Nederland.