Header praktijkruimte

Werken vanuit huis

Geen hoge huurkosten, niet met de auto van en naar het werk hoeven te rijden. Hoe fijn zou dat zijn. Door onze mogelijkheid tot een houten praktijkruimte aan huis is dit mogelijk. Een massagesalon, buitenkantoor, kapsalon of bijvoorbeeld een trimsalon. Wij bieden houten praktijkruimtes aan op maat.

Ontdek de rust en privacy van onze houten praktijkruimtes aan huis, waar welzijn en comfort hand in hand gaan. Biedt jouw klanten een serene omgeving, weg van de drukte van het dagelijkse leven, om zich volledig te kunnen richten op hun welzijn.

Gun jezelf het gemak van een praktijkruimte aan huis. Geen stress in de vroege ochtend om op tijd op jouw werk te komen, maar gewoon vanuit de tuindeur richting jouw eigen houten praktijkruimte lopen.

Contact opnemen

Het isoleren van jouw houten praktijkruimte

Een goed geïsoleerd houten praktijkruimte biedt veel voordelen. Het handhaaft een constante temperatuur, waardoor je energie bespaart en de ruimte voor veel doeleinden kunt gebruiken. Bovendien minimaliseert het geluidsoverlast en draagt het bij aan een duurzamere levensstijl.

Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden

  1. Hierbij breng je isolatiemateriaal aan tussen de dakspanten. Overweeg bijvoorbeeld ook het gebruik van een dampremmende laag aan de warme zijde van de isolatie om vochtproblemen te voorkomen.
  2. Plaats isolatiemateriaal onder de vloer. Dat kan bestaan uit isolatieplaten, schuimplaten of glaswol.
  3. Vul de wanden met isolatiemateriaal, denk aan glaswol of ander geschikt materiaal. Deze worden mooi afgewerkt met het hout van jouw houten poolhouse.

Van tekening tot realiteit

Onze deskundige adviseurs staan graag voor je klaar om mee te denken. Bij het schetsen van jouw wensen wordt er een eerste impressietekening gemaakt. Het fijne hiervan is dat je een beeld krijgt van hoe het er in jouw hoofd uitziet. Naargelang kunnen jouw wensen aangepast worden. Keuzes kunnen gemaakt worden in afmetingen, materiaal en duurzaamheid. In onze eigen Nederlandse productiefabriek wordt jouw houten praktijkruimte dan op maat gemaakt.

 

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak met onze deskundige adviseurs voor een vrijblijvend advies of impressie tekening.

Praktijkruimte afbeelding 1Praktijkruimte afbeelding 2Praktijkruimte afbeelding 3Praktijkruimte afbeelding 4Praktijkruimte afbeelding 5Praktijkruimte afbeelding 6Praktijkruimte afbeelding 7Praktijkruimte afbeelding 8Praktijkruimte afbeelding 9