Overkapping Douglas hout header

Talloze mogelijkheden in de wereld van Douglas houten overkappingen.

Doordat wij over onze eigen Nederlandse productiefabriek beschikken, kunnen we eindeloos met jou meedenken met als resultaat een op maat gemaakte houten overkapping van Douglas hout in jouw tuin.
Creëer een oase van rust en comfort in je eigen achtertuin met onze hoogwaardige overkappingen van hout.

Contact opnemen

Waarom kiezen voor onze houten overkappingen van Douglas hout?

  1. Duurzame materialen: Onze overkappingen worden vervaardigd uit hoogwaardig hout, zorgvuldig geselecteerd op stevigheid en weersbestendigheid. Dit zorgt voor een langdurige investering waar je jarenlang van kunt genieten.
  2. Maatwerk: Elke tuin is uniek, en daarmee ook elke situatie. Onze deskundige en vriendelijke specialisten bieden daarom maatwerkoplossingen aan die passen bij jouw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Van traditioneel tot modern, wij realiseren de overkapping die perfect aansluit bij jouw wensen.
  3. Functioneel design: Onze ontwerpen combineren functionaliteit met esthetiek. Of je nu een beschutte lounge wilt creëren of een plek waar vrienden en familie samenkomen, onze houten overkappingen zijn veelzijdig en praktisch.

Voordelen van een Douglas houten overkapping in jouw tuin.

Bescherming tegen de elementen.
We wonen uiteraard wel in een land waar binnen vijf minuten de zon heerlijk kan schijnen, maar ook regen uit de lucht kan vallen. Om hierop in te spelen, is het plaatsen van een houten overkapping een perfecte oplossing.  Genieten van jouw overkapping gedurende alle seizoenen. Dat is toch wat iedereen wil.

Verhoogde woningwaarde.
Een stijlvolle houten overkapping kan niet alleen jouw leefruimte vergroten, maar ook de waarde van je woning verhogen.

Milieuvriendelijk.
Hout is een natuurlijk en hernieuwbaar materiaal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor jouw tuin.

Ontdek de mogelijkheden van onze Douglas houten overkappingen en transformeer je tuin in een sfeervolle buitenruimte dat net dat beetje extra heeft. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten en vraag vrijblijvend advies of een prijsopgave aan.

Overkapping Douglas hout1Overkapping Douglas hout2Overkapping Douglas hout3Overkapping Douglas hout4Overkapping Douglas hout5Overkapping Douglas hout6Overkapping Douglas hout7Overkapping Douglas hout8Overkapping Douglas hout9