Mancave header

 

Een ongekende sfeer. Welkom in jouw houten mancave!

Stap binnen in de warme omhelzing van houten perfectie, waar robuustheid en stijl samenkomen om jouw mancave tot een uniek toevluchtsoord te maken. Onze houten meesterwerken belvoen een charme, waar de geur van authentiek hout je begroet.

Contact opnemen

Ontsnappen aan de drukte van de dag

Even geen hectiek van het dagelijkse leven, maar gewoon genieten in een ruimte speciaal voor jou en je vrienden. Onze mancaves van hout zijn hiervoor uitermate geschikt. Of je nu een liefhebber bent van stoer Zweeds rabat of van het klassieke Douglas hout, wij kunnen het allemaal voor jou realiseren.

Isolatie

Onze hoogwaardige isolatietechnieken zorgen ervoor dat de buitenwereld eventjes op afstand blijft, waardoor jij ongestoord kunt genieten van jouw ultieme ontspanningsruimte. Mede dankzij onze isolatiemogelijkheden, kun je het hele jaar door genieten van jouw houten mancave. Niet alleen de zomerspelen , maar dus ook de winterspelen kunnen in jouw houten geïsoleerde mancave gevolgd worden op de tv.  Wij hebben verschillende soorten isolatiemogelijkheden.

  1. Hierbij breng je isolatiemateriaal aan tussen de dakspanten. Overweeg bijvoorbeeld ook het gebruik van een dampremmende laag aan de warme zijde van de isolatie om vochtproblemen te voorkomen.
  2. Plaats isolatiemateriaal onder de vloer. Dat kan bestaan uit isolatieplaten, schuimplaten of glaswol.
  3. Vul de wanden met isolatiemateriaal, denk aan glaswol of ander geschikt materiaal. Deze worden mooi afgewerkt met het hout van jouw houten mancave.

 

Investeer vandaag nog in de toekomst van jouw houten mancave. Geniet van een natuurlijk product, bespaar op energiekosten en draag bij aan een duurzamere levensstijl. Maak van jouw mancave een warme, gezellige plek waar je met plezier bijeenkomt met vrienden.

Mancave afbeelding 1Mancave afbeelding 2Mancave afbeelding 3Mancave afbeelding 4Mancave afbeelding 5Mancave afbeelding 6Mancave afbeelding 7Mancave afbeelding 8Mancave afbeelding 9