Tuinhuis header

Waarom kiezen voor een houten tuinhuis?

Esthetische pracht. Onze houten tuinhuizen voegen een natuurlijke charme toe aan jouw tuin. Het warme en tijdloze karakter van hout geef jouw buitenruimte een esthetische upgrade.

Duurzaamheid. Hout is een natuurlijk duurzaam materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Onze tuinhuizen worden vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit.

Maatwerk. Door onze eigen Nederlandse productiefabriek kunnen we naadloos aansluiten op jouw wensen en jouw houten tuinhuis helemaal naar eigen smaak produceren.

Multifunctioneel gebruik. Of je nu een ontspannen lounge, een hobbyruimte of een stijlvolle opslagruimte wenst. Onze houten tuinhuizen bieden de flexibiliteit voor diverse toepassingen.

Contact opnemen

Wij maken het verschil

Vakmanschap. Onze houten tuinhuizen worden met vakmanschap vervaardigd, met aandacht voor detail en precisie in elke stap van het productieproces.

Milieubewust. We streven naar duurzaamheid en verantwoord materiaal, zodat jij met een gerust hart van jouw houten tuinhuis kunt genieten.

Klanttevredenheid. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We bieden uitstekende klantenservice en begeleiding om ervoor te zorgen dat jouw ervaring naadloos verloopt. We vinden het belangrijk om vanaf het begin van het ontwerp tot eindrealisatie én daarna voor jou klaar te staan.

Isolatie

Het isoleren van een houten tuinhuis is uiteraard mogelijk en ook erg belangrijk om het comfort te vergroten. Daarnaast word jouw tuinhuis daarmee ook energie-efficiënter. Om niet alleen in de zomer, maar ook gedurende de andere jaargetijden veel gebruik te kunnen maken van jouw tuinhuis, is isolatie echt een must. Het isoleren van jouw houten tuinhuis kan variëren. Dit is afhankelijk van specifieke omstandigheden zoals gebruik en budget. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan zowel thermische als vochtregulerende aspecten om een gezond en comfortabel binnenklimaat te garanderen.

Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden

  1. Hierbij breng je isolatiemateriaal aan tussen de dakspanten. Overweeg bijvoorbeeld ook het gebruik van een dampremmende laag aan de warme zijde van de isolatie om vochtproblemen te voorkomen.
  2. Plaats isolatiemateriaal onder de vloer. Dat kan bestaan uit isolatieplaten, schuimplaten of glaswol.
  3. Vul de wanden met isolatiemateriaal, denk aan glaswol of ander geschikt materiaal. Deze worden mooi afgewerkt met het hout van jouw houten tuinhuis.

Tuinhuis afbeelding 1Tuinhuis afbeelding 2Tuinhuis afbeelding 3Tuinhuis afbeelding 4Tuinhuis afbeelding 5Tuinhuis afbeelding 6Tuinhuis afbeelding 7Tuinhuis afbeelding 8Tuinhuis afbeelding 9