Poolhouse header

De luxe en ontspanning van een poolhouse

Of je nu op zoek bent naar een idyllische plek om te ontspannen na een verfrissende duik of een stijlvolle ruimte om te genieten van zomerse taferelen, onze poolhouses van hout zijn hiervoor erg geschikt.

Contact opnemen

Ontwerp op maat

Binnen ons bedrijf werken vakkundige en hartelijke specialisten die geloven in unieke oplossingen. Elke tuin is uniek en verdiend daarom een uniek concept. Wij streven ernaar om in samenwerking met jou een poolhouse te creëren dat perfect aansluit bij jouw stijl, wensen en behoeftes.  Of je nu opzoek bent naar een moderne, strakke look of juist een rustieke charme wilt toevoegen. Wij maken het allemaal mogelijk.

Duurzame materialen

Onze poolhouses worden vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen die bestand zijn tegen elk type weer. Dit garandeert niet alleen een langdurige levensduur, maar minimaliseert ook de impact op het milieu. Het is dus genieten geblazen in een poolhouse van ons dat niet alleen mooi, maar ook milieubewust is.

Multifunctionele ruimte

Of je nu een ontspanningsruimte, een kleedkamer of een entertainmentruimte wenst, onze poolhouses worden ontworpen met multifunctionaliteit in gedachten van onze specialisten. Creëer een veelzijdige ruimte die aan al jouw wensen voldoet, terwijl je geniet van het comfort van een op maat gemaakt houten poolhouse.

Er warmpjes bij zitten

Het isoleren van een houten poolhouse is uiteraard mogelijk en ook erg belangrijk om het comfort te vergroten. Daarnaast word jouw poolhouse hiermee ook energie-efficiënter. Om niet alleen in de zomer, maar ook gedurende de andere jaargetijden veel gebruik te kunnen maken van jouw poolhouse, is isolatie echt een must. Het isoleren van jouw houten poolhouse kan variëren. Dit is afhankelijk van specifieke omstandigheden zoals gebruik en budget. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan zowel thermische als vochtregulerende aspecten om een gezond en comfortabel binnenklimaat te garanderen.

Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden

  1. Hierbij breng je isolatiemateriaal aan tussen de dakspanten. Overweeg bijvoorbeeld ook het gebruik van een dampremmende laag aan de warme zijde van de isolatie om vochtproblemen te voorkomen.
  2. Plaats isolatiemateriaal onder de vloer. Dat kan bestaan uit isolatieplaten, schuimplaten of glaswol.
  3. Vul de wanden met isolatiemateriaal, denk aan glaswol of ander geschikt materiaal. Deze worden mooi afgewerkt met het hout van jouw houten poolhouse.

 

Onze deskundige specialisten staan graag voor jou klaar om mee te denken zodat jouw unieke, houten poolhouse niet langer een droom blijft maar gerealiseerd kan worden.

Poolhouse afbeelding 1Poolhouse afbeelding 2Poolhouse afbeelding 3Poolhouse afbeelding 4Poolhouse afbeelding 5Poolhouse afbeelding 6Poolhouse afbeelding 7Poolhouse afbeelding 8Poolhouse afbeelding 9