Schuren en garages header

Waarom kiezen voor onze houten garages en schuren?

Kwaliteit. Onze houten garages en schuren worden met vakmanschap geproduceerd, met aandacht voor detail. Elke stuk hout wordt zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om duurzaamheid te garanderen.

Maatwerk. Door onze eigen Nederlandse productiefabriek kunnen wij maatwerk leveren. Door ons breed assortiment aan ramen en deuren, een breed assortiment aan houtsoorten en kleuren,  kunnen we een houten garage of schuur maken die perfect aansluit op jouw wensen.

Milieuvriendelijk. Onze houten garages en schuren zijn een milieubewuste keuze. Het gebruik van duurzame materialen draagt bij aan een groenere toekomst, terwijl jij geniet van de warme uitstraling van echt hout.

Contact opnemen

Voordelen van onze houten garages en schuren

Weersbestendig. Onze houten garages zijn behandeld om bestand te zijn tegen de elementen, waardoor jouw auto of ander voertuig beschermd blijft in alle weersomstandigheden.

Stijlvol design. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw eigendom met de natuurlijke charme van hout. Onze houten garages en schuren zijn ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar ook een esthetische meerwaarde te bieden.

Onderhoudsarm. Geniet van de duurzaamheid van hout zonder gedoe. Onze houten garages en schuren zijn eenvoudig te onderhouden en behouden hun schoonheid met minimale inspanning.

De isolatiemogelijkheden

Het isoleren van een houten garage of schuur is uiteraard mogelijk en ook erg belangrijk om het comfort te vergroten. Daarnaast word jouw houten garage of schuur hiermee ook energie-efficiënter. Het isoleren van jouw houten garage of schuur kan op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van specifieke omstandigheden zoals gebruik en budget. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan zowel thermische als vochtregulerende aspecten om een gezond en comfortabel binnenklimaat te garanderen.

Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden

  1. Hierbij breng je isolatiemateriaal aan tussen de dakspanten. Overweeg bijvoorbeeld ook het gebruik van een dampremmende laag aan de warme zijde van de isolatie om vochtproblemen te voorkomen.
  2. Plaats isolatiemateriaal onder de vloer. Dat kan bestaan uit isolatieplaten, schuimplaten of glaswol.
  3. Wandisolatie. Vul de wanden met isolatiemateriaal, denk aan glaswol of ander geschikt materiaal. Deze worden mooi afgewerkt met het hout van jouw houten garage of schuur.

 

Onze deskundige specialisten staan graag voor jou klaar om mee te denken zodat jouw unieke, houten garage of schuur niet langer een droom blijft maar gerealiseerd kan worden.

Schuren en garages afbeelding 1Schuren en garages afbeelding 2Schuren en garages afbeelding 3Schuren en garages afbeelding 4Schuren en garages afbeelding 5Schuren en garages afbeelding 6Schuren en garages afbeelding 7Schuren en garages afbeelding 8Schuren en garages afbeelding 9