Houten veranda headerOntdek onze houten veranda’s

Onze specialisten streven ernaar om jouw droom te verwezenlijken. Wij combineren de warme charme van hout met ons vakmanschap om veranda’s te creëren die een verlengstuk van jouw huis worden. Onze houten veranda’s zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor ze een perfecte harmonie vormen met de natuurlijke omgeving van jouw tuin.

Contact opnemen

Waarom kiezen voor onze houten veranda’s?

Duurzaamheid.
Onze veranda’s zijn vervaardigd van hoogwaardig hout dat bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. Hierdoor geniet je jarenlang van deze prachtige buitenruimte.

Maatwerk.
Elk huis is uniek, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan. Kies uit verschillende afwerkingen en stijlen om een veranda te creëren die perfect bij jouw huis past.

Natuurlijke elegantie.
Het voordeel van een houten veranda t.o.v. een veranda van aluminium is dat de houten veranda warmte en karakter uitstraalt. Met onze houten veranda’s voeg je daarom al snel een vleugje elegantie toe aan jouw leefruimte. Hierdoor ontstaat er een plek om te ontspannen en te genieten.

Functioneel design.
Of je nu een gezellige zithoek wilt of een ruimte om vrienden en familie te ontvangen, onze houten veranda’s zijn ontworpen met het oog op functionaliteit. Creëer een buitenruimte die perfect aansluit op jouw levensstijl.

Een buitenruimte creëren

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw houten veranda te upgraden met wanden. Wat dacht je van het toevoegen van glazen schuifwanden aan jouw houten veranda. Zo maak je van jouw houten veranda een stijlvolle buitenruimte die alle seizoenen van het jaar te gebruiken is.

Geïsoleerde houten veranda’s

Wij geloven dat een veranda niet alleen een uitbreiding van jouw huis moet zijn, maar een ruimte waar je dus het hele jaar door van moet kunnen genieten. Daarom bieden wij hoogwaardige geïsoleerde houten veranda’s aan, zodat je kunt genieten van comfort, ongeacht het seizoen.

Waarom kiezen voor onze geïsoleerde houten veranda’s?

Energie-efficiëntie.
Onze houten veranda’s zijn voorzien van geavanceerde isolatiematerialen die warmte vasthouden in de winter en koelte behouden in de zomer. Hierdoor bespaar je op energiekosten en geniet je het hele jaar door van een aangename temperatuur.

Milieuvriendelijk.
Wij vinden het milieu erg belangrijk. Daarom zijn onze isolatiematerialen zorgvuldig geselecteerd op hun milieuvriendelijkheid. We streven ernaar om duurzame oplossingen te bieden die jouw comfort niet alleen verbeteren, maar ook rekening houden met het milieu.

Aangepast aan jouw wensen.
Of je nu een verlengstuk van de woonkamer wilt of een serre met panoramisch uitzicht, onze geïsoleerde houten veranda’s kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van houten veranda's? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee in het realiseren van jouw gewenste veranda.

Houten veranda1Houten veranda2Houten veranda3Houten veranda4Houten veranda5Houten veranda6Houten veranda7Houten veranda8Houten veranda9