Tuinkantoor header

Waarom kiezen voor een houten tuinkantoor?

Onze houten tuinkantoren combineren de warmte en natuurlijke uitstraling van hout met de praktische voordelen van een moderne werkruimte.

Esthetiek. Onze houten tuinkantoren voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan jouw tuin. Het warme karakter van het hout creëert een rustige en inspirerende werkomgeving.

Duurzaamheid. Wij gebruiken alleen duurzaam geproduceerd hout, zodat jouw tuinkantoor niet alleen lang meegaat, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet.

Maatwerk. Door onze eigen Nederlandse productiefabriek kunnen wij jouw houten tuinkantoor op maat maken.

Contact opnemen

Er warmpjes bij zitten

Het isoleren van een houten tuinkantoor is uiteraard mogelijk en ook erg belangrijk om het comfort te vergroten. Daarnaast word jouw houten tuinkantoor hiermee ook energie-efficiënter. Het isoleren van jouw houten tuinkantoor kan variëren. Dit is afhankelijk van specifieke omstandigheden zoals gebruik en budget. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan zowel thermische als vochtregulerende aspecten om een gezond en comfortabel binnenklimaat te garanderen.

Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden

  1. Hierbij breng je isolatiemateriaal aan tussen de dakspanten. Overweeg bijvoorbeeld ook het gebruik van een dampremmende laag aan de warme zijde van de isolatie om vochtproblemen te voorkomen.
  2. Plaats isolatiemateriaal onder de vloer. Dat kan bestaan uit isolatieplaten, schuimplaten of glaswol.
  3. Vul de wanden met isolatiemateriaal, denk aan glaswol of ander geschikt materiaal. Deze worden mooi afgewerkt met het hout van jouw houten tuinkantoor.

Tuinkantoor afbeelding 1Tuinkantoor afbeelding 2Tuinkantoor afbeelding 3Tuinkantoor afbeelding 4Tuinkantoor afbeelding 5Tuinkantoor afbeelding 6Tuinkantoor afbeelding 7Tuinkantoor afbeelding 8Tuinkantoor afbeelding 9