Berging header

Perfecte opslagoplossing

Ben je op zoek naar een perfecte opslagoplossing in jouw tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze functionele houten bergingen kunnen wij op maat maken voor jou. Door onze eigen Nederlandse productiefabriek en een team aan deskundige en vriendelijke adviseurs maken wij voor jou de perfecte berging met de gewenste opslagmogelijkheden.

Contact opnemen

Waarom kiezen voor een houten berging van BlokhuttenOutlet.nl?

Duurzaam hout. Onze houten bergingen worden vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam hout. Dit is niet alleen bevorderlijk voor de levensduur van jouw houten berging, maar voegt ook een natuurlijke charme aan jouw buitenruimte toe.

Functioneel ontwerp. Met een focus op functionaliteit bieden onze houten bergingen voldoende ruimte om al jouw tuingereedschap, fietsen of andere benodigdheden op te bergen. Met een slimme indeling zorg je voor een efficiënte organisatie, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat jouw eigendommen veilig en beschermd opgeslagen kunnen worden.

Maatwerk mogelijkheden. Door onze eigen Nederlandse productiefabriek kunnen wij helemaal inspelen op jouw wensen en behoeftes. Een bredere deur toevoegen, een extra raam toevoegen, bij ons kan het allemaal.

Eenvoudig onderhoud. Onze houten bergingen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook eenvoudig te onderhouden. Met de juiste behandeling behoudt het hout zijn prachtige uitstraling en blijft het beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Isolatiemogelijkheden
Het isoleren van een houten berging is uiteraard mogelijk. Het isoleren van jouw houten berging kan variëren. Dit is afhankelijk van specifieke omstandigheden zoals gebruik en budget. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan zowel thermische als vochtregulerende aspecten om een gezond en comfortabel binnenklimaat te garanderen.

Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden

  1. Hierbij breng je isolatiemateriaal aan tussen de dakspanten. Overweeg bijvoorbeeld ook het gebruik van een dampremmende laag aan de warme zijde van de isolatie om vochtproblemen te voorkomen.
  2. Plaats isolatiemateriaal onder de vloer. Dat kan bestaan uit isolatieplaten, schuimplaten of glaswol.
  3. Vul de wanden met isolatiemateriaal, denk aan glaswol of ander geschikt materiaal. Deze worden mooi afgewerkt met het hout van jouw houten berging.

En wist je dat de dakconstructies van onze houten bergingen ook erg geschikt zijn voor het leggen van zonnepanelen of sedumdakbedekking.

 

Onze deskundige specialisten staan graag voor jou klaar om mee te denken zodat jouw unieke, houten berging niet langer een droom blijft maar gerealiseerd kan worden.

Berging afbeelding 1Berging afbeelding 2Berging afbeelding 3Berging afbeelding 4Berging afbeelding 5Berging afbeelding 6Berging afbeelding 7Berging afbeelding 8Berging afbeelding 9