Header tiny house

Duurzaam wonen en minimalistisch leven komen samen in onze Tiny houses

Onze houten tiny houses worden ontworpen met aandacht voor detail en gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen. Of je nu opzoek bent naar een compact toevluchtsoord midden in de natuur of een stijlvolle stadsuitvalbasis, onze tiny houses passen zich aan jouw levensstijl.

Contact opnemen

Waarom kiezen voor een houten tiny house?

Duurzaamheid. Onze Tiny Houses zijn milieuvriendelijk en gebouwd met het oog op energie-efficiëntie. De daken van onze Tiny Houses zijn uitermate geschikt voor Sedum dakbedekking of zonnepanelen. Zo maak je jouw Tiny House nog duurzamer dan dat hij al is.

Maatwerk. Elk persoon is uniek, en zo ook onze Tiny Houses. Wij zorgen er namelijk voor dat al jouw wensen samenkomen in jouw eigen toevluchtsoord. Door onze eigen Nederlandse productiefabriek is maatwerk mogelijk en dát zie je terug in jouw houten Tiny House. Door ons unieke maatwerkconcept kunnen we elke m2 van jouw houten Tiny House goed benutten, waardoor je het wooncomfort vergroot.

Kwaliteit. We streven naar vakmanschap van de hoogste kwaliteit. We vinden dit erg belangrijk, vooral omdat je in jouw Tiny House een prettig woononderkomen wilt creëren.  

Isolatie

Een Tiny House is natuurlijk inherent aan isolatie. Omdat er in een Tiny House 24/7 geleefd wordt. Bij ons er veel isolatiemogelijkheden. Denk aan wand, dak – en muurisolatie.

Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden

  1. Hierbij breng je isolatiemateriaal aan tussen de dakspanten. Overweeg bijvoorbeeld ook het gebruik van een dampremmende laag aan de warme zijde van de isolatie om vochtproblemen te voorkomen.
  2. Plaats isolatiemateriaal onder de vloer. Dat kan bestaan uit isolatieplaten, schuimplaten of glaswol.
  3. Vul de wanden met isolatiemateriaal, denk aan glaswol of ander geschikt materiaal. Deze worden mooi afgewerkt met het hout van jouw houten poolhouse.

Ontdek de vrijheid van wonen in een houten Tiny House en ervaar een leven met minder rompslomp en meer verbinding met de natuur. Neem vandaag nog contact op met onze deskundige adviseurs en maak van jouw droom jouw (woon)werkelijkheid.

Tiny house afbeelding 1Tiny house afbeelding 2Tiny house afbeelding 3Tiny house afbeelding 4Tiny house afbeelding 5Tiny house afbeelding 6Tiny house afbeelding 7Tiny house afbeelding 8Tiny house afbeelding 9