Houten aanbouw header

Verlengstuk van jouw woning

Anno nu zijn er tal van mensen de afweging aan het maken of het wel uit kan om te verhuizen. Met deze woonprijzen is dit soms gewoon niet aantrekkelijk. De overweging om het bestaande huis uit te bouwen is dan ook groot. Een houten aanbouw kan daarop perfect aansluiten.  Onze houten aanbouwen worden volledig aangepast aan uw specifieke eisen en de stijl van jouw woning. Of je nu droomt van een sfeervolle houten veranda, een praktische serre of een uitbreiding van jouw leefruimte, wij zorgen voor een oplossing.

Contact opnemen

Duurzaamheid en kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en streven ernaar om milieuvriendelijke materialen te gebruiken. Voor onze houten aanbouwen hebben we tal van mogelijkheden wat betreft isolatie. Het isoleren van jouw houten aanbouw is van groot belang om het comfort in de ruimte te verhogen en energie-efficiënte te bevorderen.

Waarom isoleren?

Een goed geïsoleerde houten aanbouw biedt veel voordelen. Het handhaaft een constante temperatuur, waardoor je energie bespaart en de ruimte voor veel doeleinden kunt gebruiken. Bovendien minimaliseert het geluidsoverlast en draagt het bij aan een duurzamere levensstijl.

Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden

  1. Hierbij breng je isolatiemateriaal aan tussen de dakspanten. Overweeg bijvoorbeeld ook het gebruik van een dampremmende laag aan de warme zijde van de isolatie om vochtproblemen te voorkomen.
  2. Plaats isolatiemateriaal onder de vloer. Dat kan bestaan uit isolatieplaten, schuimplaten of glaswol.
  3. Vul de wanden met isolatiemateriaal, denk aan glaswol of ander geschikt materiaal. Deze worden mooi afgewerkt met het hout van jouw houten poolhouse

Voordelen van een houten aanbouw

Natuurlijke schoonheid. Hout straalt warmte en charme uit, waardoor jouw aanbouw een natuurlijke en tijdloze uitstraling krijgt.

Duurzaamheid. Onze aanbouwen worden gebouwd met aandacht voor duurzaamheid. We streven ernaar om materialen te gebruiken die zowel milieuvriendelijk als langdurig zijn.

Isolatie. Geniet het hele jaar door van comfort dankzij onze isolatietechnologie, die warmte vasthoudt in de winter en koelte in de zomer.

Maatwerk. Van materialen tot afmetingen, elk aspect van jouw houten aanbouw wordt aangepast aan jouw specifieke wensen en de uitstraling van jouw woning.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze deskundige adviseurs. Zij kunnen je voorzien van een uitgebreid advies inclusief impressie tekening.

Houten aanbouw afbeelding 1Houten aanbouw afbeelding 2Houten aanbouw afbeelding 3Houten aanbouw afbeelding 4Houten aanbouw afbeelding 5Houten aanbouw afbeelding 6Houten aanbouw afbeelding 7Houten aanbouw afbeelding 8Houten aanbouw afbeelding 9