Een blokhut als praktische opbergruimte gecombineerd met een knusse overkapping om heerlijk onder te genieten. Deze blokhut met overkapping wordt geproduceerd in Nederlandse fabriek.

Blokhut met overkapping Kapschuur dak 400 x 250 + 250cm

€6.051,00 €4.820,00
Hoe werkt gespreid betalen?
SprayPay – Gespreid betalen

Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%. Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.

of betaal in termijnen vanaf €159,88 p.m. Meer info
Op voorraad: Binnen 2 tot 4 weken geleverd aan huis
Type dak Kapschuur
Houtsoort Zweeds Vuren
Houtdikte 28 mm
Afmeting tuinhuis 400 x 250 cm (buitenmaat)
Afmeting overkapping 250 x 250 cm (buitenmaat) Overkapping kan standaard zowel links als rechts worden geplaatst
Wandhoogte Voor 217 cm / achter 195 cm
Dakhoogte totaal 295 cm
Staander 10 x 10 cm - 1 stuks incl. stelvoet
Dakhout 18 mm dakhout
Dakbedekking Dakshingles met 10 jaar garantie (keuze uit: rood, zwart en groen)
Deur Dubbele deur zonder drempel - voorzien van echt glas
Doorloophoogte deur 188 cm
Bevestigingsmaterialen Alle bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen
Transport Gratis thuisbezorgd - In Nederland
* Inclusief bevestigingsmaterialen en duidelijke montagehandleiding.
Betaling kan via iDeal of per pin bij aflevering
€285,00
€184,00
€390,00
€39,00
€25,00
€25,00
€400,00

Blokhut met overkapping kapschuur dak 400 x 250 + 250cm met dubbele deur. Deze landelijke blokhut met overkapping wordt compleet bij u thuis afgeleverd.

Wat zit standaard bij de prijs van de blokhut inbegrepen?
Casco bouwpakket inclusief: Hoge drempelloze deur voorzien van echt glas, verstelbare voet onder iedere staander, 18mm OSB3 dakhout met dakshingles kleur naar keuze (10 jaar garantie), alle bevestigingsmaterialen en duidelijke montagehandleiding. De blokhut wordt gratis bij u thuis bezorgd*.
* m.u.v. de Waddeneilanden, België en Duitsland


Overkapping links of rechts
De overkapping kan standaard zowel links als rechts van de blokhut worden geplaatst.

Stevige wind- en waterdichte hoekverbindingen
De hoekverbindingen worden gefreesd waardoor deze perfect op elkaar aansluiten. 

De beste kwaliteit voor de laagste prijs
Doordat wij rechtstreeks leveren vanuit Nederlandse productiefabriek kunnen wij standaard blokhutten, tuinhuizen en overkappingen zeer goedkoop en snel leveren. Het team van blokhuttenoutlet.nl beschikt over ruim 25 jaar ervaring in blokhutten en is met continue processen bezig op het gebied van nieuwe modellen en technieken met het streven naar perfectie.

Uiteraard kunt u het blokhuttenpakket ook uitbreiden met onze accessoires:

- Dompel-impregnatie (in kleur mogelijk)

Dompel-impregnatie is een populaire techniek om hout te verduurzamen. Bij deze behandeling gaan de planken, los van elkaar, in een dompelbad en worden volgezogen met een alkyd impregnant, vervolgens gaan ze de droogkamer in om te drogen. Deze methode zorgt ervoor dat de natuurlijke houtstructuur zichtbaar blijft. Mocht u liever een dekkende kleur willen, dan dient u het zelf te behandelen, u zou dan deze behandeling kunnen gebruiken t.b.v. een goede grondlaag. 
Onze kleuren zijn: kleurloos, black wash, antra wash, grey wash, white wash, oak wash en brown wash. Wanneer u voor de kleur ''kleurloos'' kiest, dient u er rekening mee te houden dat dit echt een voorbehandeling is van het hout. Het hout dient dan na montage binnen 8 weken met een gekleurde beits te worden behandeld. Kleur zorgt er namelijk voor dat er pigment in het impregnant of beits zit en dit biedt bescherming tegen UV straling.
U kunt meerdere kleuren kiezen bij een blokhut of overkapping. Zo kunt u bijvoorbeeld de wanden voorzien van een bepaalde kleur en de dakconstructie bestaande uit boeidelen, windveren en gordingen, in een andere kleur. Dakhout kan niet worden gedompeld.
Vindt u schilderen geen probleem en gaat u liever zelf aan de slag? Uiteraard kunt u het hout ook gewoon onbehandeld laten leveren en alle planken zelf voorzien van een gekleurde beits. Wij adviseren dan wel om alle planken, vóór montage, te beitsen en te laten drogen, omdat u later niet meer bij de veer en groef van de plank komt.
Gebruikt u de dompel-impregnatie methode als grondlaag en gaat u het nadien zelf nog beitsen voor een dekkend resultaat of laat u het hout onbehandeld leveren? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een beits op waterbasis. 

 

- Hardhouten funderingsprofielen < AANRADER    
Dit is in veel gevallen een belangrijke basis voor een blokhut/overkapping. We zien namelijk vaak dat de blokhut/overkapping op bestrating of opsluitbanden wordt geplaatst en omdat bestrating van beton is, is het altijd wat vochtig. Met de hardhouten funderingsprofielen voorkomt u optrekkend vocht in de onderste planken, waardoor deze niet gaan rotten. Onze funderingsprofielen worden op maat gemaakt van de blokhut, waardoor het een strak geheel wordt, daarnaast zijn ze voorzien van veer zodat ze bevestigd kunnen worden in de groef van de onderste plank. Indien u deze optie erbij kiest dan monteren wij in de fabriek de funderingsprofielen vast aan de onderste planken, zodat u gelijk kunt starten met de opbouw. De funderingsprofielen hebben een levensduur van circa 30 jaar.

- Polyester dakgoot set compleet
De polyester dakgoot set zorgt voor een goede afwatering en deze beschermt de profielplanken tegen opspattend water. Deze set wordt altijd compleet geleverd: polyester goot, doorvoer, beugels, 2x eindkap, regenpijp tot aan maaiveld en bevestigingsmaterialen.

 

- Betonpoer inclusief bevestigingsplaat
Standaard wordt er een stelvoet bij een staander geleverd welke u op de ondergrond kunt bevestigen. Indien de overkapping op een plek komt te staan waar het veel wind kan vangen, adviseren we een betonpoer inclusief bevestigingsplaat te gebruiken voor onder de staander, zodat het wordt verankert in de grond.

- Ventilatierooster set (per 4 stuks)
Dit zorgt voor een goede ventilatie in de blokhut. Hiermee voorkomt u dat er teveel vocht ontstaat, en dus uiteindelijk schimmel, in de blokhut.

- Stormverankering set metaal (per 4 stuks)
Hiermee worden de wandplanken van de blokhut aan elkaar verbonden zodat bij een hevige storm de blokhut niet wegwaait/verschuift. Wij adviseren een stormverankering set wanneer de blokhut op de vlakte komt te staan of op een plek waar het veel wind kan vangen.

 

- 18mm houten vloerpakket geïmpregneerd inclusief regelwerk
Door middel van een houten vloer zorgt u voor een droge opslag in de blokhut. Hierdoor krijgt u minder last van vocht in de blokhut dan wanneer er alleen bestrating ligt. Het vloerpakket is alleen toe te passen in de blokhut en kan niet worden gebruikt onder een overkapping.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Blokhut met overkapping Kapschuur dak 400 x 250 + 250cm €4.820,00
Totaal: €4.820,00
Betaling kan via iDeal of per pin bij aflevering
 • Hoge deuren voorzien van echt glas met drempelloze instap (uniek)
 • Alle blokhutten en tuinhuisjes worden gratis geleverd incl. dakbedekking met 10 jaar garantie: EPDM of dakshingles
 • Stevige wind- en waterdichte hoekverbindingen
 • NIEUW! Dompel-impregnatie in meerdere kleuren bij 1 blokhut of overkapping mogelijk
 • Overkapping kan standaard zowel links als rechts van de blokhut worden geplaatst
 • Alle blokhutten worden ALL-IN gratis geleverd: Dakbedekking, verstelbare poot onder iedere staander, bevestigingsmaterialen en montagehandleiding
 • Gecertificeerde webwinkel
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • 100% betrouwbaar
8,9
Uitstekend
"Gezocht naar een blokhut met overkapping en kwam bij blokhuttenoutlet.nl uit. Zeker een aanrader."
26 augustus 2021
10
Super
"Blij met mijn landelijke kapschuur. Bedankt voor de snelle levering."
23 augustus 2021
8
Makkelijke montage
"Alles is compleet geleverd en binnen één dag had ik het tuinhuis al opgebouwd."
21 augustus 2021
9
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »